Kolačići su male podatkovne datoteke koje poslužitelj mrežnih stranica Posjetite našu politiku kolačića

Neophodni kolačići

Uvijek aktivan

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Obično se postavljaju samo kao odgovor na vaše radnje koje predstavljaju zahtjev za uslugama, poput postavljanja vaših postavki privatnosti, prijavljivanja ili ispunjavanja obrazaca. Možete postaviti svoj preglednik da blokira ili vas upozori na ove kolačiće, ali neki dijelovi stranice tada neće raditi. Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke.

Funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućuju web stranici da pruži poboljšanu funkcionalnost i personalizaciju. Možemo ih postaviti mi ili dobavljači treće strane čije smo usluge dodali na naše stranice. Ako ne dopustite ove kolačiće, neke ili sve ove usluge možda neće ispravno funkcionirati.

Kolačići za performanse

Ovi kolačići omogućuju nam brojanje posjeta i izvora prometa kako bismo mogli mjeriti i poboljšati izvedbu naše stranice. Oni nam pomažu da saznamo koje su stranice najpopularnije, a koje najmanje popularne i da vidimo kako se posjetitelji kreću po stranici. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići su agregirane i stoga anonimne. Ako ne dopustite ove kolačiće, nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu.

Kolačići za personalizaciju

Ove kolačiće mogu postaviti naši partneri za oglašavanje putem naše stranice. Te tvrtke mogu ih koristiti za izradu profila vaših interesa i prikazivanje relevantnih oglasa na drugim stranicama. Ne pohranjuju izravno osobne podatke, već se temelje na jedinstvenoj identifikaciji vašeg preglednika i internetskog uređaja. Ako ne dopustite ove kolačiće, doživjet ćete manje ciljano oglašavanje.